Proef ‘t Zelf, dé wijnproeverij voor thuis

Het is leuk en heel gezellig om samen met vrienden, familie, kennissen of collega’s verschillende wijnen te proeven en te drinken. Met een Proef ’t Zelf pakket organiseer je gemakkelijk een wijnproeverij voor thuis. Tijdens de proefavond ga je op speelse, laagdrempelige wijze wijnen proeven en beoordelen.

Van beginners tot experts

Het is absoluut niet nodig om verstand van wijnen te hebben of om vaak wijn te drinken. Het laagdrempelige proefpakket is geschikt voor iedereen! Het lijkt ons juist de ideale manier om een leek kennis te laten maken met verschillende soorten kwaliteitswijnen. Daarnaast is het combineren van de beschrijving met de juiste wijn erg lastig, zelfs voor een ervaren wijnproever. Dit maakt het voor iedereen een leuke uitdaging!

Verschillende proefavonden

Een Proef ’t Zelf wijnproefavond kun je op verschillende manieren insteken. Het proeven kan op zichzelf al voor een hele middag of avond plezier zorgen. Proef ongeveer anderhalf uur lang alle wijnen en drink daarna de flessen verder leeg met het proefgezelschap. Je kunt de wijnproeverij ook combineren met bijvoorbeeld een diner. Schenk bij ieder gerecht een andere wijn. Zo heeft men altijd een gespreksonderwerp tijdens het eten!