Proef ‘t Zelf, dé wijnproeverij voor thuis

Het is leuk en heel gezellig om samen met vrienden, familie, kennissen of collega’s verschillende wijnen te proeven en te drinken. Met een Proef ’t Zelf pakket organiseer je gemakkelijk een wijnproeverij voor thuis. Tijdens de proefavond ga je op speelse, laagdrempelige wijze wijnen proeven en beoordelen.

Van beginners tot experts

Het is absoluut niet nodig om verstand van wijnen te hebben of om vaak wijn te drinken. Het laagdrempelige proefpakket is geschikt voor iedereen! Het lijkt ons juist de ideale manier om een leek kennis te laten maken met verschillende soorten kwaliteitswijnen. Daarnaast is het combineren van de beschrijving met de juiste wijn erg lastig, zelfs voor een ervaren wijnproever. Dit maakt het voor iedereen een leuke uitdaging!

Verschillende proefavonden

Een Proef ’t Zelf wijnproefavond kun je op verschillende manieren insteken. Het proeven kan op zichzelf al voor een hele middag of avond plezier zorgen. Proef ongeveer anderhalf uur lang alle wijnen en drink daarna de flessen verder leeg met het proefgezelschap. Je kunt de wijnproeverij ook combineren met bijvoorbeeld een diner. Schenk bij ieder gerecht een andere wijn. Zo heeft men altijd een gespreksonderwerp tijdens het eten!

Proef 't Zelf Rood / Wit / Gemengd
Proef 't Zelf €57,50

Het Proef ’t Zelf pakket wordt geleverd in een kartonnen Proef.nl doos. De 4 kwaliteitswijnen zijn gehuld in zwarte hoes en in plastic beschermhoezen. Dit pakket is te bestellen in ‘rood’, ‘wit’ en ‘gemengd’.

Pakket bekijken
Proef 't Zelf Exclusief Rood / Wit / Gemengd
Proef 't Zelf Exclusief €77,50

Het Proef ’t Zelf Exclusief pakket wordt geleverd in een luxe houten kist met proefwiel. De 4 exclusieve wijnen zijn gehuld in zwarte hoes. Dit pakket is te bestellen in ‘rood exclusief’ en ‘wit exclusief’.

Pakket bekijken
Proef 't Zelf Goud Rood / Wit / Gemengd
Proef 't Zelf Goud €92,50

Het Proef ’t Zelf Goud pakket wordt geleverd in een luxe houten kist met proefwiel. De 4 zeer meest prestigieuze wijnen zijn gehuld in gouden hoes. Dit pakket is verkrijgbaar met rode wijnen.

Pakket bekijken

Altijd de beste kwaliteit

Proef.nl gebruikt alleen zorgvuldig geselecteerde kwaliteitswijnen in de Proef 't Zelf wijnproeverijen voor thuis. De wijnen zijn afkomstig van kleinschalige wijnboeren en/of bedrijven die op een eerlijke, verantwoorde en duurzame manier met de natuur omgaan. Bij Proef.nl is er geen plaats voor wijnen gemaakt van plofdruiven.

Volg ons op Facebook

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking voor Proef? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Wij vinden het leuk iets van je te horen!