proef ‘t zelf, wijnproeverij voor thuis

kist
proef_08_klein
proef_17_vk_x

Proef ‘t zelf, wijnproeverij voor thuis

Het is leuk en heel gezellig om samen met vrienden verschillende wijnen te proeven en te drinken. Bij een Proef.nl, proef ‘t zelf, organiseer je gemakkelijk een wijnproeverij voor thuis. Tijdens de proefavond ga je op speelse, laagdrempelige wijze wijnen proeven en beoordelen. Het duurt ongeveer anderhalf uur, en daarna kunt u met de proefgroep de flessen verder leeg drinken.

Van beginners tot experts

Elk proefavond bevat 4 verschillende wijnen. De inhoud van de proefavond verandert per periode zodat je steeds een nieuwe uitdaging kunt proberen. De bijgeleverde zwarte proefhoesjes zorgen ervoor dat niemand de wijnen herkent. Iedere wijnproever heeft een proefkaart met informatie en een proefnotitie over de wijnen dat een hulpmiddel is bij het proeven van de wijnen. De proeverijen zijn geschikt voor zowel beginners als experts.

Verschillende proefavonden

Proef ‘t zelf is leverbaar in verschillende versies.

Proef ‘t zelf wit en rood

Deze proefavond wordt geleverd in een kartonnen Proef.nl doos. De proefavonden hebben een wisselende samenstelling, daarnaast zijn er regelmatig themadozen. Zoals nu de Chardonnay proeverij. Bestel snel een proefdoos wit of rood.

Proef ‘t zelf Exclusief wit en rood

Deze proefavond wordt geleverd in een luxe wijnkist met bedrukking van het proefwiel met de wijnaroma’s.

In alle Proef ‘t zelf proeverijen worden alle attributen meegeleverd om de proefavond tot een succes te maken! Bestel handig en snel een kist exclusief wit of rood.

Speciaal voor wijnkenners “de blindproeverij”

Om er een grotere uitdaging van te maken kunnen experts of mensen die een wijnstudie volgen deze proefavond als “blind”proeverij kunnen gebruiken. Zo kan je de wijnen “blind” aan je proefgenoten laten proeven en jullie moeten allen proberen te raden welke wijnen het zijn. Dan maak je geen gebruik van de hulpmiddelen.

Proef ‘t zelf producten

wijnproeverij
1-ROOD
1-ROOD-EXCL-220x220
1_WIT-EXCL-220x220
product_foto_rood-wit